Antena Meniu Search
x

O crimă odioasă a îngrozit cartierul bucureştean Berceni

Un copil şi-a văzut mama ucisă de propriul lui tată, în cartierul bucureştean Berceni. Tânăra de 26 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ şi lăsată fără suflare, la marginea unei străzi.

Vezi și

Un copil şi-a văzut mama ucisă de propriul lui tată, în cartierul bucureştean Berceni. Tânăra de 26 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ şi lăsată fără suflare, la marginea unei străzi.

Cu mâinile pătate de sânge, bărbatul n-a avut tăria să rămână lângă copilul lui.

S-a urcat în primul taximetru care i-a ieşit în cale şi a plecat din zonă.

După trei ore s-a întors singur locul faptei, unde a fost la un pas să fie linşat de vecinii furioşi.

Aproape de locul unde şi-a omorât fosta soţie, bărbatul de 25 de ani se luptă să scape de cătuşe. Doi poliţişti reuşesc să-l imobilizeze, dar au nevoie de ajutor ca să-l apere de furia vecinilor. Oamenii vor să-şi facă singuri dreptate şi sunt greu de controlat.

Ca să calmeze mulţimea, poliţiştii sunt nevoiţi să arunce cu gaze lacrimogene. Din cauza agitaţiei, unei femei i se face rău şi cade inconştientă.

În timp ce femeia îşi revine, o autospecială pleacă spre secţie cu bărbatul încătuşat. Fapta lui i-a zguduit pe locuitorii unei străzi întregi. Mai grav este că propriul lui copil şi-a văzut mama înjunghiată mortal.

Martor la întreaga scenă a fost şi cumnatul tinerei de 26 de ani. El a sunat la poliţie, după ce l-a văzut pe agresor cum fuge către un taximetru.

Cei doi erau despărţiţi de doi ani şi lucrau în străinate. Au trei copii împreună, care locuiesc la bunici. Şi în acest an, cei mici au aşteptat să primească vizita părinţilor.

Copiii îşi vor conduce mama pe ultimul drum, în timp ce tatăl lor riscă să petreacă după gratii până la 20 de ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » O crimă odioasă a îngrozit cartierul bucureştean Berceni