Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fabrică de mobilă din judeţul Satu Mare a fost incendiată de un fulger

O furtună puternică i-a băgat în alertă pe pompierii din judeţul Satu Mare. Patru incendii au fost provocate în urma mai multor descărcări electrice.

de Redactia Observator

la 01.07.2014 , 09:01

 O furtună puternică i-a băgat în alertă pe pompierii din judeţul Satu Mare. Patru incendii au fost provocate în urma mai multor descărcări electrice.

Unul dintre fulgere a lovit o fabrică de mobilă plină cu utilaje şi materiale lemnoase. Întreaga clădire era cuprinsă de flăcări, când localnicii din zonă au sunat la 112.

Rezervoarele din trei autospeciale rămân fără apă, în timp ce flăcările violente distrug interiorul fabricii. Un al patrulea echipaj vine în ajutorul pompierilor, care au nevoie de mai multe scări ca să ajungă cu furtunurile la ferestre.

Vezi și

Întreaga intervenţie este urmărită de câţiva localnici. Printre ei şi proprietarul fabricii care priveşte neputincios şi calculează pagubele. Toate utilajele care se foloseau la fabricarea mobilei şi a jucăriilor s-au făcut scrum.

Din fericire, niciun angajat nu se afla în interior când a izbucnit incendiul. Pompierii au fost chemaţi la alte trei incendii. În câteva localităţi, fulgerele au distrus o şură de paie, o casă de vacanţă şi o porţiune de pădure.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O fabrică de mobilă din judeţul Satu Mare a fost incendiată de un fulger