Antena Meniu Search
x

O fată de 15 ani și-a păcălit mama că a găsit un bebeluș abandonat la o ghenă de gunoi. Poliția din Gorj, pusă pe jar

O fată de 15 ani din localitatea Samarinești, județul Gorj, a pus pe jar poliția după ce a mințit că a găsit un bebeluș abandonat într-o ghenă de gunoi. Mai mult, adolescenta i-a spus mamei sale că un bărbat a coborât dintr-o dubă neagră și i-a luat nou-născutul, după care a fugit. Speriată, femeia a alertat imediat autoritățile, doar pentru a se descoperi, după verificări de urgență, că totul fusese o glumă. Una neinspirată, de altfel, fata fiind audiată în prezența unui psiholog și a unui reprezentant al DGASPC.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.07.2021, 23:32

coș de gunoi
Poliția din Gorj, alertată de gluma neinspirată a unei adolescente - Profimedia Images (imagine ilustrativă)

"Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați de o femeie din comuna Samarinești cu privire la faptul fiica sa minoră i-a relatat că ar fi găsit un nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi de pe rază localității de domiciliu, copil ce i-ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, ce a coborât dintr o dubiță neagră, care apoi a fugit", a transmis IPJ Gorj.

Mobilizare de urgență la nivelul poliției, după povestea adolescentei

Fata nu a recunoscut imediat că a mințit, așa că polițiștii s-au deplasat la locul în care ar fi fost găsit "bebelușul abandonat". 

"Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând și luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracțiuni și s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă", au anunțat reprezentanții poliției.

În urma incidentului, minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul D.G.A.S.P.C. Gorj, ocazie cu care a declarat că a făcut o glumă către mama să și că nu se aștepta că aceasta să sesizeze aspectele la poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O fată de 15 ani și-a păcălit mama că a găsit un bebeluș abandonat la o ghenă de gunoi. Poliția din Gorj, pusă pe jar