Antena Meniu Search
x

O femeie a fost bătută pentru că nu a vrut să cumpere un câine

O femeie a fost bătută cu pumnii şi picioarele în plină stradă pentru că nu a vrut să cumpere un câine pe care-l văzuse pe un site de anununţuri

Vezi și

O femeie a fost bătută cu pumnii şi picioarele în plină stradă pentru că nu a vrut să cumpere un câine pe care-l văzuse pe un site de anununţuri

A văzut un patruped pe site de anunţuri şi a mers de la Bucureşti până la Piteşti să-l cumpere. Femeia era hotărâtă să cumpere puiul de caniş. Înainte însă a vrut să verifice dacă este sănătos şi l-a dus la un medic veterinar. Acolo şi-a dat seama că patrupedul nu corespunde anunţului şi a refuzat să-l mai cumpere.

Femeia a strigat după ajutor, dar nimeni nu a intervenit, cu toate că a fost bătută în centrul oraşului. A reuşit singură să sune la 112 şi un echipaj de poliţie şi unul de la Ambulanţă au salvat-o.

Femeia spune că ar fi fost ameninţată chiar în faţa agenţilor de poliţie, iar aceştia şi-ar fi văzut de treabă mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

De la secţie, aceasta a ajuns apoi la spital. La adresa la care ar locui presupusa agresoare, nimeni n-a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Până acum nici poliţiştii n-au răspuns acuzaţiilor femeii bătute. Aceasta a depus însă o plângere împotriva celei care ar fi lovit-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O femeie a fost bătută pentru că nu a vrut să cumpere un câine