Antena Meniu Search
x

Caz şocant în Arad. Mai mulţi martori susţin că o femeie ar fi fost răpită, în plină zi, de pe o stradă din centrul oraşului

Mai mulţi martori susţin că o femeie ar fi fost răpită, în plină zi, de pe o stradă din centrul oraşului Arad. Potrivit sesizărilor la 112, deşi s-a împotrivit şi a ţipat după ajutor, femeia a fost luată, cu forţa, de mai mulţi indivizi şi urcată într-o dubiţă, care a demarat în viteză. 

Vezi și

Caz şocant în Arad. Mai mulţi martori susţin că o femeie ar fi fost răpită, în plină zi, de pe o stradă din centrul oraşului. Potrivit sesizărilor la 112, deşi s-a împotrivit şi a ţipat după ajutor, femeia a fost luată, cu forţa, de mai mulţi indivizi şi urcată într-o dubiţă, care a demarat în viteză. 

Câţiva oameni au sunat la 112 când au văzut cum câţiva indivizi au luat, pur şi simplu, femeia pe sus şi au băgat-o într-o dubă.

Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în plină stradă. Femeia a opus rezistență și a strigat după ajutor, dar nimeni nu a putut să facă nimic. După apelul la numărul de urgenţă 112, poliţiştii au început imediat căutările şi încearcă să identifice victima.

La intrarea și ieșirea din oraș au fost făcute filtre, dar până acum fără rezultat. Maşina care avea numere de Sălaj nu a fost găsită. Nimeni nu a depus o sesizare cu privire la dispariţia femeii.

Poliţiştii iau în calcul mai multe variante printre care o răzbunare între clanuri sau că ar fi fost vorba de o femeie obligată să se prostitueze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Caz şocant în Arad. Mai mulţi martori susţin că o femeie ar fi fost răpită, în plină zi, de pe o stradă din centrul oraşului