Antena Meniu Search
x

O femeie de 49 de ani ameninţă că-şi ia viaţa, dacă i se ia locuinţa

O femeie de 49 de ani ameninţă de două săptămâni că-şi ia viaţa, dacă i se ia locuinţa.S-a urcat a doua oară pe marginea unui bloc din Ploieşti şi i-a infiorat pe trecători.Se teme că familia ei o să rămână pe străzi, după ce vor fi evacuaţi dintr-o casă naţionalizată.

la 30.06.2015, 07:33
Vezi și

O femeie de 49 de ani ameninţă de două săptămâni că-şi ia viaţa, dacă i se ia locuinţa.S-a urcat a doua oară pe marginea unui bloc din Ploieşti şi i-a înfiorat pe trecători.Se teme că familia ei o să rămână pe străzi, după ce vor fi evacuaţi dintr-o casă naţionalizată. 

Femeia convinge o mulţime de oamnei. Strigă cât poate de tare că nu vrea să trăiască pe străzi şi se apropie de marginea blocului. Rudele ei încearcă să o liniştească, dar mai tare o agită.

Femeia de 49 de ani a protestat şi săptămâna trecută. Atunci a coborât pentru că i s-a promis o locuinţă socială, însă a aflat între timp că mai trebuie să aştepte.

Femeia a renunţat după câteva ore la gestul extrem. Din cauza supărării, i s-a făcut rău şi a fost transportată la spital.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » O femeie de 49 de ani ameninţă că-şi ia viaţa, dacă i se ia locuinţa