Antena Meniu Search
x

O fetita de 10 ani s-a inecat in apele raului Prahova

Curg lacrimi de durere intr-o familie din judetul Prahova. Fetita lor de 10 ani s-a inecat, aseara, in apele raului cu acelasi nume, acolo unde a mers sa se scalde impreuna cu un vecin

Vezi și

Durerea de a-si vedea copilul mort este mult prea mare. A lesinat langa trupul neinsufletit al copilei de 10 ani si a fost nevoie ca rudele si vecinii sa o stropeasca cu apa pana si-a revenit. Fetita plecase de acasa cu cateva zeci de minute inainte, fara ca femeia sa observe.

Un prieten a luat-o la joaca spre apele raului Prahvoa, in localitatea Filipestii de Targ. Au vrut sa se racoreasca dupa o zi caniculara. Curentii au fost, insa, prea puternici pentru trupul firav al copilei. “Era un copil frumos, cuminte, se ducea la scoala, de dimineata am vazut-o eu ca urca pe scarile de la scoala. Nu era un copil rau, era o fata ascultatoare. nu stiu ce a incantat-o sa plece”, a povestit o vecina.

Un vecin a vazut-o ca se zbate in apa si i-a anuntat tatal. Barbatul a alergat imediat sa o salveze, dar a ajuns prea tarziu. “Eu cand mi-am aruncat ochii, am vazut-o in apa, am alergat, am luat-o din apa, am tras-o la mal si atat. Am gasit-o moarta in apa”, povesteste tatal.

In familie urma sa aiba loc nunta fetei celei mai mari. In loc de cununie, insa, oamenii se pregatesc acum de inmormantare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » O fetita de 10 ani s-a inecat in apele raului Prahova