Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 6 ani a fost somată de Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi şi de Fisc să achite cheltuielile de spitalizare, după ce a fost internată cu fractură de femur

O fetiţă de 6 ani a fost somată de Casa de asigurări de Sănătate Iaşi şi de Fiscul să achite cheltuielile de spitalizare, după ce a fost internată.

O fetiţă de 6 ani a fost somată de Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi şi de Fisc să achite cheltuielile de spitalizare
O fetiţă de 6 ani a fost somată de Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi şi de Fisc să achite cheltuielile de spitalizare, după ce a fost internată cu fractură de femur

O fetiţă de 6 ani a fost somată de Casa de asigurări de Sănătate Iaşi şi de Fiscul să achite cheltuielile de spitalizare, după ce a fost internată cu fractură de femur. 

O mamă a primit un document de la Casa de Asigurări de Sănătate Iași prin care se solicită plata a 35 de lei. Suma ar reprezenta contribuții de asigurări de sănătate aferente anilor 2014 și 2015, când copila ar fi fost internată în spital cu fractură de femur.

Dacă suma nu e plătită în 15 zile, micuța ar trebui să suporte cheltuieli de judecată, precum și pe cele de executare silită.

Mama copilei, contrariată, spune că va plăti, fiind vorba despre o sumă mică. "Toată situaţia asta e de-a râsu'- plânsu'. Eu înţeleg că nu este o sumă mare şi nu am nimic împotrivă să o achit, dar ma deranjează că această somaţie a fost trimisă unui minor, de clasa pregătitoare, şi nu mie, ca parinte şi tutore al minorului. Mâine dimineaţă, la prima oră, voi fi acolo, de mână cu fata, pentru ca nu e normal ca un copil de 6 ani să platească, dacă era pe numele meu, indiferent de sumă, plăteam, dar cum să îi trimiţi copilului? Din ce să plătească datoriile, din alocaţie?", a declarat mama fetiţei.

sursa: Ziar de Botoşani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de 6 ani a fost somată de Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi şi de Fisc să achite cheltuielile de spitalizare, după ce a fost internată cu fractură de femur