Antena Meniu Search
x

O fetiţă de cinci ani din Argeş, la un pas să fie violată de bunicul vitreg

Imagine de coşmar pentru un bărbat din Argeş. Ajuns mai devreme acasă, omul şi-a găsit copila de cinci ani dezbrăcată iar pe bărbatul care avea grijă de ea, soţul bunicii, la fel.

Vezi și

 Imagine de coşmar pentru un bărbat din Argeş. Ajuns mai devreme acasă, omul şi-a găsit copila de cinci ani dezbrăcată iar pe bărbatul care avea grijă de ea, soţul bunicii, la fel. Tocmai se pregătea să o abuzeze când tatăl a intrat pe uşă.

Bărbatul de 65 de ani avea grijă de copila de cinci ani. Sau cel puţin asta credeau membrii familiei. O ducea şi o aducea de la grădiniţă, îi dădea să mănânce, se juca cu ea.

Şi vorbele de bine continuă la adresa omului. În realitate lucrurile nu erau nici pe departe atât de plăcute. Într-o zi, tatăl fetiţei a ajuns mai devreme acasă. Şi-a găsit fata dezbrăcată. Şi la fel era şi bărbatul. A sunat imediat la poliţie.

La audieri bărbatul a mărturisit că a încercat de mai multe ori să abuzeze de copilă, dar a abandonat. Acum el se va răcori după gratii iar fetiţa va merge la psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de cinci ani din Argeş, la un pas să fie violată de bunicul vitreg