Antena Meniu Search
x

O fotografie l-a electrocutat

Pentru o poză la înălţime, pe un vagon dezafectat, un adolescent de 15 ani ar putea plăti cu viaţa. Tânărul din judeţul Cluj a ajuns în stare gravă la spital, după ce a atins câteva cabluri de înaltă tensiune

Vezi și

 Şocul a fost atât de puternic încât trupul lui a fost aruncat la câţvia metri, pe iarbă. Un bărbat care trecea prin zonă a văzut întreaga scenă şi a sărit imediat să-i acorde primul ajutor. Între timp, prietenii de joacă ai copilului i-au chemat părinţii, care au sunat de urgenţă la 112.

Trupul băiatului a fost străbătut de 27 de mii de volţi şi aruncat cu o forţă incredibilă la câţiva metri depărtare de vagon. În clipa imediat următoare, hainele au început să-i ardă. Adolescentul a avut norocul ca un bărbat care trecea prin zonă să vadă întreaga scenă şi să-i sară în ajutor.

Deşi grav rănit, băiatul respira. Câţiva martori l-au găsit conştient, dar acuza dureri puternice. Prietenii lui de joacă i-au chemat imediat părinţii, care la rândul lor au sunat la 112.

Nenorocirea s-a produs în momentul în care băiatul în vârstă de 15 ani a ajuns în staţia de triaj din comuna clujeană Baciu, cu câţiva prieteni. S-a urcat entuziasmat pe vagonul dezafectat ca să-şi facă o fotografie, însă în momentul în care a atins cablurile de înaltă tensiune, a fost doborât imediat la pământ.

Băiatul a rămas internat pe secţia de terapie intensivă, sub atenta supraveghere a medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fotografie l-a electrocutat