Antena Meniu Search
x

O învăţătoare din Ploieşti își teroriza elevii prin jigniri și pedepse

Urlete! Jigniri! Ameninţări! Şi pedepse! E tratamentul pe care o învăţătoare din Ploieşti l-ar fi dat, elevilor săi de clasa întâi. Prima care s-a revoltat a fost o mamă care a aflat de la fiica ei că învăţătoarea i-ar teroriza pe copii, la şcoală

Vezi și

Urlete! Jigniri! Ameninţări! Şi pedepse! E tratamentul pe care o învăţătoare din Ploieşti l-ar fi dat, elevilor săi de clasa întâi. Prima care s-a revoltat a fost o mamă care a aflat de la fiica ei că învăţătoarea i-ar teroriza pe copii, la şcoală

Dascălul nu a recunoscut nimic, aşa că a înregistrat-o la cursuri. În înregistrări, se aude cum învăţătoarea îi face nesimţiţi pe copii şi chiar îi ameninţă cu poliţia. 

Aşa ar fi încercat să-şi stăpânească elevii, învăţătoarea Angelica Puie, de la şcoala Nicolae Titulescu din Ploieşti. Prin ţipete. Înregistrările au fost făcute anul trecut, în septembrie.

Atitudinea învăţătoarei a fost descoperită de mama unei eleve, după ce fetiţa ei i-a povestit umilinţele prin care trece la şcoală. De frică, fata se trezea noaptea din somn, plângând.

Pe cele şase ore de înregistrări se aude cum învăţătoarea urlă, de mai multe ori, necontrolat, la copii.

Mama care a scos totul la iveală şi-a mutat copilul, la o altă şcoală. Învăţătoarea Angelica Puie susţine că nu este vocea sa pe înregistrări. Directorul şcolii nu a vrut să comenteze incidentul. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Prahova au deschis o anchetă.

Cazul de la Ploieşti pare tras la indigo cu povestea învăţătoarei din Cluj care a umilit în urmă cu trei luni, un elev de clasa întâi, pentru că nu a putut să rezolve un exerciţiu la matematică.

Învăţătoarea de la Ploieşti este de 39 de ani în învăţământ. Anul viitor ar urma să se pensioneze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O învăţătoare din Ploieşti își teroriza elevii prin jigniri și pedepse