Antena Meniu Search
x

Misiune cu final trist, la Buzău! O lebădă nu a mai putut fi salvată din apa înghețată a unui lac (VIDEO)

Din păcate, la Buzău, o lebădă nu a mai putut fi salvată din apa îngheţată a unui lac. A fost suficient ca un trecător să vadă pasărea aflată în mijlocul lacului şi a sunat de urgenţă la 112. Pompierii au improvizat o plută şi au mers mai bine de 30 de metri pe gheaţa subţire pompierii buzoieni au avut nevoie de minute bune pentru a desprinde pasărea pasărea captivă între sloiuri.

Vezi și

Din păcate, la Buzău, o lebădă nu a mai putut fi salvată din apa îngheţată a unui lac. A fost suficient ca un trecător să vadă pasărea aflată în mijlocul lacului şi a sunat de urgenţă la 112. Pompierii au improvizat o plută şi au mers mai bine de 30 de metri pe gheaţa subţire. Buzoienii au avut nevoie de minute bune pentru a desprinde pasărea pasărea captivă între sloiuri.

Salvatorii au dus-o apoi într-un adăpost pentru animale din Buzău. Pasărea a primit îngrijiri medicale, dar după 24 de ore a murit, cel mai probabil din cauza degerăturilor suferite. Acum medicii veterinari verifică dacă lebădă era purtătoare a virusului de gripă aviară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Misiune cu final trist, la Buzău! O lebădă nu a mai putut fi salvată din apa înghețată a unui lac (VIDEO)