Antena Meniu Search
x

În prag de An Nou, o familie de tineri din Oradea au oferit o lecţie inegalabilă de bunătate

Gestul unor tineri din Oradea, care ajută o femeie să-şi astâmpere foamea, în prag de sărbători, a emoţionat mulţi oameni, pe Internet.

Vezi și

Gestul unor tineri din Oradea, care ajută o femeie să-şi astâmpere foamea, în prag de sărbători, a emoţionat mulţi oameni, pe Internet. Au găsit-o plimbându-se într-un magazin, cu numai zece lei în buzunar. Impresionaţi de povestea ei de viaţă, tinerii cu inimă mare vor să-i găsească acum şi un adăpost.

Într-o lună a cadourilor şi a sărbătorilor, femeia din imagini are 10 lei în buzunar şi priveşte pierdută printre rafturi. Nu ştie ce să cumpere ca să-şi potolească foamea. Păşeşte încet, aplecată de necazuri. O familie de tineri din Oradea s-a oferit să o ajute. 

Femeia e neaşteptat de modestă. Nu vrea două iaurturi, ci doar unul. Şi un pachet de biscuiţi. 

A lucrat în tinereţe ca menajeră, apoi a rămas şi fără casă, şi fără slujbă. De atunci... e a străzii. Întâlnirea cu familia lui Cristi s-ar putea să-i schimbe viaţa. Tânărul a postat filmuleţul pe un site de care se ocupă împreună cu soţia lui. Deşi au trei copii împreună, îşi fac timp să-i ajute şi pe cei necăjiţi.

Gestul lui Cristi şi al Rebecăi are putere de exemplu, la sfârşit de an. De la ei putem învăţa că nu ne trebuie mult să oferim bucurie celor de lângă noi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » În prag de An Nou, o familie de tineri din Oradea au oferit o lecţie inegalabilă de bunătate