Antena Meniu Search
x

O MAMĂ a cărei fată a murit în Colectiv își strigă DUREREA pe Facebook: „Ne-au nenorocit singurul copil, vinovații trebuie să plătească!”

Mama Alexandrei Matache, una din fetele moarte în Colectiv, mesaj cutremurător pe Facebook: Ne-au nenorocit singurul copil, vinovații trebuie să plătească

Mama Alexandrei Matache, una din fetele moarte în Colectiv, mesaj cutremurător pe Facebook: Ne-au nenorocit singurul copil, vinovații trebuie să plătească! 

Părinții își plâng copiii morți în incendiul petrecut vineri seara în București, în club Colectiv. Printre victime s-a aflat și Alexandra Matache/Alexis, o tânără absolventă de jurnalism.

Mama ei, Cristina Matache, a postat mai multe mesaje în ultimele ore în care își deplânge fetița.

"Acum câteva luni își sărbătorea ziua de naștere iar astăzi nu mai este lângă noi. Ne-au nenorocit singurul copil, sufletul si inima noastră.Criminalii trebuie sa plătească. Iubea viața si oameni.Cel mai bun si iubitor copilaș din lume.Fetita noastră vesela si plină de viața.Suntem goi si pustiiti. In 3 zile m-am rugat la toți sfinți din lume împreuna cu foarte multe persoane unde a fost Dumnezeu?Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag ? Vinovații trebuie sa plătească .Toata viața care ne-a mai rămas vom lupta pentru Alex", a scris Cristina Matache.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O MAMĂ a cărei fată a murit în Colectiv își strigă DUREREA pe Facebook: „Ne-au nenorocit singurul copil, vinovații trebuie să plătească!”