Antena Meniu Search
x

Femeia spulberată în staţia de autobuz la Floreşti e în stare critică. Acasă o aşteaptă trei copii, între care un bebeluş de câteva luni

Neatenţia unui şofer a despărţit o familie de sărbători. O mamă şi fiul ei de 12 ani au fost răniţi într-o staţie de autobuz.

Vezi și

Neatenţia unui şofer a despărţit o familie de sărbători. O mamă şi fiul ei de 12 ani au fost răniţi într-o staţie de autobuz. O maşină a intrat în ei, după ce un bărbat a făcut o întoarcere periculoasă şi s-a izbit de un alt autoturism. Mama, o asistentă de la Serviciul de Ambulanţă din Cluj, este în stare gravă la spital. Din fericire, fiul ei a scăpat doar cu răni uşoare. Femeia mai are acasă doi copii, cel mai mic, un bebeluş de câteva luni. 

Un bărbat din Floreşti a anunţat aseară, pe Facebook, nenorocirea. Şi tot el a ajuns, prin mulţime, la familia celor doi răniţi. 

Mama şi băieţelul ei mergeau spre casă, când, o maşină scăpată de sub control a intrat în ei. Şoferul nu i-a mai putut evita, după ce un alt autoturism i-a tăiat calea. 

Cele două maşini s-au izbit, iar cea care circula regulamentar a ricoşat în staţia de autobuz unde erau Anca, o asistentă la ambulanţa Cluj, şi fiul ei de 12 ani.

Pe acelaşi subiect

Şoferul de 59 de ani care a făcut manevra periculoasă nu răspunde la întrebări. Dar va răspunde în faţa legii. Martorul care a ajuns în staţie, imediat după accident, a stat lângă rudele victimelor până când au sosit ambulanţele şi poliţia. Tânăra mamă are răni grave la cap şi la picioare. 

Fiul ei a fost rănit uşor şi a fost externat. Pentru Anca, însă, urmează ore critice. Tânăra de 30 de ani mai are acasă doi copii, care o aşteaptă. Cel mai mic a venit pe lume anul acesta. Pentru familia lor, urma primul Revelion în cinci.  

Accidentul i-a revoltat pe locuitorii din Floreşti. Staţia de autobuz, unde mama şi copilul ei au fost răniţi, era plină la acea oră de oameni. Printre ei a fost şi prefectul judeţului. 

Pentru manevra interzisă, şoferul vinovat are acum dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Femeia spulberată în staţia de autobuz la Floreşti e în stare critică. Acasă o aşteaptă trei copii, între care un bebeluş de câteva luni