Antena Meniu Search
x

O maşină condusă de un elev beat şi fără permis s-a răsturnat pe marginea drumului

Zece elevi şi un profesor au fost băgaţi în spital de un coleg. Băiatul de 17 ani, care era şi beat pe deasupra, conducea o Dacie papuc în care i-a înghesuit pe toţi.

Vezi și

 Zece elevi şi un profesor au fost băgaţi în spital de un coleg. Băiatul de 17 ani, care era şi beat pe deasupra, conducea o Dacie papuc în care i-a înghesuit pe toţi. Pe un drum agricol a lovit un bolovan iar maşina s-a răsturnat. Copiii s-au lovit în zona bazinului şi la cap iar profesorul şi-a rupt mâna.

Pe scaunul din dreapta era unul din profesorii băiatului de 17 ani care conducea. În remorcă, zece dintre colegii lui. Tânărul şofer era cu tatăl lui la podgorie. Colegii lui şi profesorul se întorceau tot de la câmp. După ce s-au întâlnit, puştiul de 17 ani s-a oferit să-i ducă la plimbare cu maşina tatălui. Chiar dacă nu avea permis şi băuse înainte.

Un bolovan le-a deviat drumul de pe câmp direct spre spital. Mai întâi, copiii au fost aruncaţi din remorcă. Băiatul care era la volan şi profesorul s-au răsturnat apoi, cu maşina.

Băiatul de 17 ani care a condus autotutilitara, este cercetat pentru vătămare din culpă. Martorii spun că şi profesorul are partea lui de vină şi că nu trebuia să-i urce pe copii în maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O maşină condusă de un elev beat şi fără permis s-a răsturnat pe marginea drumului