Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tanara ranita, dupa ce o masina a intrat intr-o casa

O masina in care erau patru tineri a iesit de pe sosea, a rupt un gard si s-a oprit intr-o casa. O fata a ajuns la spital, iar trei baieti, la sectie

de Redactia Observator

la 18.05.2013 , 09:59

Alcoolul si volanul nu fac casa buna, dar te pot baga intr-una. Au patit-o patru tineri azi noapte. Au fost la o petrecere a burlacilor, dar au ramas fara alcool si au pornit catre un bar. N-au mai ajuns acolo!  "Am consumat mult alcool. 30 de litri", spune unul dintre pasageri. N-au consumat chiar 30 de litri, dar au baut destul ca sa mearga pe mai multe carari. Iar una dintre ele trecea printr-o gospodarie.

"Pe fondul neadaptarii vitezei paraseste partea carosabila, patrunde pe contrasens, unde intra in coliziune cu gardul unui imobil", a declarat Marius Rosu, Politia Rutiera Maramures.

Un alt tanar isi aminteste ca au intrat intr-un gard, dar nu s-au oprit acolo. Masina s-a izbit si intr-o casa. "O bubuitura. Nu am auzit altceva. Eram in casa. am iesit afara, am observat ca este o masina acolo", a povestit propietarul. Doar fata a avut nevoie de ingrijiri medicale. Baietii care o insoteau au urcat in masina de politie

Vezi și

Acestia au declarat ca soferul a fugit, insa politistii nu-i cred pe cuvant. Vor lua amprente de pe volan ca sa afle care dintre ei a condus masina, sau daca intr-adevar sofer a fost altcineva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Tanara ranita, dupa ce o masina a intrat intr-o casa