Antena Meniu Search
x

Video O nouă metodă de tâlhărie face victime printre bătrâni. Un pensionar a pierdut tot, după ce a căzut în plasa unei tinere care l-a sedus şi l-a drogat

O invitaţie la cafea este uneori mai periculoasă decât sună. Când un fost militar din Bucureşti a fost abordat pe stradă de o doamnă cu 23 de ani mai tânără habar nu avea ce urma să i se întâmple. Discuţia agreabilă de la terasă s-a sfârşit brusc. I-a pus în băutură cinci feluri de somnifere apoi l-a dus acasa, l-a aşezat în pat şi i-a luat pensia, bijuteriile şi chiar două covoare.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 25.05.2021, 21:37

Vezi și

"Am început să mă simt eu ameţit. Zic "Ce am păţit dintr-un pahar de vin?" Am plecat de acolo, ea după mine. Unde v-aţi trezit? Acasă, aici", a povestit bătrânul păcălit.

Aşa începe povestea militarului pensionat din Capitală. Acum două săptămâni, a ieşit din casă pentru a scoate banii de pensie de la un bancomat. Pe drum s-a întâlnit cu o femeie de 42 de ani, care i-a cerut, mai întâi, o brichetă. Apoi a intrat în vorbă cu el.

"A început să se vaite că i-a făcut cineva o invitaţie şi nu mai vine. Că să merg cu ea, să o însoţesc să bea şi ea o cafea", mai spune omul. 

Victima povesteşte că apoi au mers împreună la acest restaurant din zona Apărătorii Patriei. După ce şi-a comandat băutura, bărbatul ar fi mers la toaletă. Acesta fiind momentul în care femeia ar fi acţionat.

Pe acelaşi subiect

Drogat şi furat la pachet

Surse din poliţie spun că femeia i-a strecurat în pahar pensionarului un adevărat cocktail de somnifere. Nu mai puţin de 5 substanţe diferite au găsit medicii legişti în ogranismul său. Medicamente care luate împreună într-un timp scurt, l-ar fi putut băga în comă. A plecat pe picioarele lui de la terasă când a început să se simtă rău dar nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat pe drum. Când s-a trezit şi-a dat seama că a fost jefuit.

"L-au adus pe acesta în stare de inconştienţă. Aceasta a profitat de starea lui şi ar fi sustras bani, bijuterii dar şi bunuri din apartamentul victimei", spune Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei. 

În total, o pagubă de 2500 de lei. La plecare, femeia s-a întâlnit pe casa scării chiar cu fiica bărbatului, care a recunoscut două covoare pe care le furase din apartament. 

"Nu a apucat să mă atace. M-a ameninţat. Că mă taie.... Tata, ea mi-a spus, "Stai liniştită, că e mort!", a povestit fiica bărbatului.

"Femeia a fost depistată, s-a făcut o percheziţie la domiciliul acesteia. A fost condusă la audieri. Femeia era cunoscută cu antecedente penale", a mai declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei. 

Anchetatorii au reuşit să recupereze doar o parte din pagubă. Hoaţa a fost arestată preventiv şi este cercetată pentru tâlhărie. Dacă va fi găsită vinovată, riscă să petreacă până la 10 ani în închisoare. 

Nu este prima oară când hoţii apelează la somnifere. Poliţiştii ne sfătuiesc să fim atenţi dacă suntem invitaţi să mâncăm sau să bem cu persoane abia cunoscute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O nouă metodă de tâlhărie face victime printre bătrâni. Un pensionar a pierdut tot, după ce a căzut în plasa unei tinere care l-a sedus şi l-a drogat