Antena Meniu Search
x

Şi-a minţit colegii că are cancer în fază terminală ca să strângă bani de nuntă. Acum britanica a fost găsită vinovată de înșelăciune

Gest şocant făcut de o femeie din Marea Britanie, care voia să se mărite. Julie Parker, acum 54 de ani, şi-a minţit colegii că are cancer în stadiu terminal, astfel ca aceştia să-i plătească nunta cu David Parker, 55 de ani.

de Monica Palade

la 04.02.2021, 17:00

Şi-a minţit colegii că are cancer în fază terminală ca să strângă bani de nuntă. Acum britanica a fost găsită vinovată de înșelăciune - Profimedia
  • Nicio urmă de boală

Îngrijitoarea la domiciliu nu a avut nici cel mai mic regret în a-şi minţi colegii. Personalul instituţiei a strâns bani, a organizat recepţia şi a plătit pentru o noapte la hotel.

De asemenea, oamenii au plătit şi 300 de lire sterline pentru cadouri, astfel că în total aceştia au donat 1.292 de lire sterline.

Nicio urmă de boală

Între timp însă colegii au observat că femeia nu prezenta nicio urmă de boală. A fost confruntată de directoarea instituţiei, Elizabeth Abedo, iar în final aceasta a recunoscut ce a făcut. „Am întrebat-o pe Julie de trei ori dacă are cancer şi în final a izbucnit în lacrimi şi a spus că a minţit”.

Incidentul a avut loc în 2017, iar recent Parker a fost găsită vinovată de înșelăciune de Tribunalul din Tameside.

Procurorul Adam Bonney a declarat: „Ea a indus în eroare personalul și locuitorii casei de îngrijire Bankfield House. Nicio instituție medicală nu are înregistrări despre tratamentul de cancer pentru ea în acea perioadă. Este o fantezie a doamnei Parker că a avut cancer. A spus o minciună în 2017 şi s-a propagat ca un bulgăre de zăpadă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Şi-a minţit colegii că are cancer în fază terminală ca să strângă bani de nuntă. Acum britanica a fost găsită vinovată de înșelăciune