Antena Meniu Search
x

O nouă zi, un nou record îngrijorător! Creşterea indicelui ROBOR este de neoprit. Românii cu credite sunt disperaţi

Indicele ROBOR nu se opreşte din creştere, nici după ce a depăşit pragul critic de 2%. Astăzi, milioane de români cu credite au avut parte de un nou şoc.

Vezi și

Indicele ROBOR nu se opreşte din creştere, nici după ce a depăşit pragul critic de 2%. Astăzi, milioane de români cu credite au avut parte de un nou şoc - ROBOR la 3 luni a fost cotat aproape de 2,10.

Evoluţia indicelui ROBOR a depăşit toate estimările specialiştilor până acum. Dacă ieri, ROBOR la 3 luni atinsese o valoare de 2,06%, astăzi a ajuns la 2,09%. Pe de altă parte, şi indicele la 6 luni a atins o VALOARE ISTORICĂ: 2,19%. 

Asta înseamnă rate şi dobânzi mai mari pentru milioane de români cu credite. Iar previziunile specialiştilor sunt sumbre: se va depăşi nivelul de 3% după sărbători, spun unele voci. 

Şi cei cu împrumuturi în euro vor avea rate mai mari. Cursul a urcat din nou mult peste pragul de 4 lei şi 63 de bani. 

Specialiştii ne recomandă în această perioadă să fim atenţi la toate ofertele de pe piaţă şi, între un împrumut în euro şi unul în lei, să îl alegem, mai degrabă pe cel în monedă naţională. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » O nouă zi, un nou record îngrijorător! Creşterea indicelui ROBOR este de neoprit. Românii cu credite sunt disperaţi