Antena Meniu Search
x

O nuntă din Gorj a fost anulată de polițiști, după ce petrecerea urma să aibă loc într-o şcoală

Primarul comunei din Gorj, care organiza nunţi în şcoala modernizată pe bani publici, este cercetat de poliţie pentru abuz în serviciu. Edilul, dar şi mirii care aveau programată pentru astăzi petrecerea au fost audiaţi.

Vezi și

Primarul comunei din Gorj, care organiza nunţi în şcoala modernizată pe bani publici, este cercetat de poliţie pentru abuz în serviciu. Edilul, dar şi mirii care aveau programată pentru astăzi petrecerea au fost audiaţi. În timp ce însurăţeii încearcă, pe ultima sută de metri, să-şi anunţe invitaţii că nunta se ţine altundeva, primarul şi-a angajat avocaţi. Şi şi-a explicat decizia.  

La primăria Albeni din judeţul Gorj a fost agitaţie. Poliţiştii i-au audiat pe toţi consilierii locali, apoi pe primar, ca să afle câte nunţi s-au organizat, ilegal, în şcoala din localitate. Primarul a refuzat să răspundă tuturor întrebărilor şi se va prezenta luni, la o nouă rundă de audieri, de data aceasta cu un avocat.

Totul a pornit de la o invitaţie de nuntă în care viitorii miri îi anunţă pe invitaţi că petrecerea de astăzi va avea loc la şcoala nouă din Câmpu Mare. De chef au aflat însă poliţiştii care au anulat totul şi i-au citat pe miri la audieri. Vor să afle cine le-a dat aprobarea să-şi facă nunta în şcoală. Răspunsul ni-l dă chiar primarul.

Şcoala a fost ridicată în urmă cu 9 ani şi a costat două milioane de euro, bani de la Guvern, însă aici niciodată nu s-au ţinut cursuri. Atât vechiul primar cât şi cel de acum preferă să-i ţină pe copii într-o clădire veche, care are toaleta în curte, decât să dea în folosinţă noua construcţie. În care, se ţin, totuşi, nunţi! 

Între timp, sălile de clasă sunt folosite şi ca depozite şi dormitoare pentru muncitorii care lucrează prin comună. 

Ancheta se anunţă de durată, iar la finalul ei edilul riscă chiar închisoarea. Cât despre nunta de azi, mirii au început deja să-şi sune toţi invitaţii pentru a-i anunţa că petrecerea se ţine în altă parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O nuntă din Gorj a fost anulată de polițiști, după ce petrecerea urma să aibă loc într-o şcoală