Antena Meniu Search
x

O pizza cu de toate la Finanţe

Bacşişul pentru băiatul cu pizza nu-i dă pace lui Orlando Eugen Teodorovici, ministrul de finanţe. În 24 de ore, seful de la finanţe a avut trei variante pentru şpaga băiatului care aduce pizza

Vezi și

Bacşişul pentru băiatul cu pizza nu-i dă pace lui Orlando Eugen Teodorovici, ministrul de finanţe. În 24 de ore, seful de la finanţe a avut trei variante pentru şpaga băiatului care aduce pizza.

Prima variantă a ministrului a cauzat primul şoc pentru români. Cei care vor să lase bacşiş baiatului cu pizza, ar trebui să se ducă până la firmă să ridice bonul fiscal. Apoi ministrul s-a răzgândit. Nu se deplasează clientul, ci livratorul face două drumuri. Mai întâi aduce comanda, apoi bonul pentru bacşiş. A treia varianta pare a fi mai norocoasă.

Băiatul cu pizza are obligaţia să bage bacşişul pe casă, iar statul merge pe buna lui credinţă. Clienţii însă nu vor mai primi bon. Declaraţiile ministrului i-a cam bulversat pe toţi, deşi mai sunt doar două zile până când statul poate aplica amenzi de mii de lei pentru cei care nu impozitează bacşişul.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O pizza cu de toate la Finanţe