Antena Meniu Search
x

O profesoară furioasă din Braşov a lovit un elev cu picioarele

O profesoară furioasă din Braşov şi-a atacat un elev, în faţa colegilor acestuia. L-a lovit cu un caiet şi cu picioarele.

Vezi și

 O profesoară furioasă din Braşov şi-a atacat un elev, în faţa colegilor acestuia. L-a lovit cu un caiet şi cu picioarele.

Ieşirea violentă a profesoarei de informatică a avut loc, în timpul unei inspecţii generale. Acum, inspectorii trebuie să decidă dacă femeia mai are viitor, la catedră.

La ora de informatică, profesoara le-a programat elevilor de clasa a 12-a o corecţie fizică. Un atac virulent, în clasă. Îl loveşte pe unul dintre adolescenţi cu un caiet, de mai multe ori, peste cap.

Îi scapă o palmă. Şi câteva şuturi care stârnesc râsul celorlalţi liceeni. Când au văzut imaginile, inspectorii şcolari n-au schiţat niciun zâmbet.

Ar fi lăsat-o nervii, după ce elevul a adus un caiet de la altă materie. Şi a devenit atât de furioasă, încât a ignorat că pe holurile liceului, era inspecţie de la centru.

Părinţii tânărului atacat, la ore, nu au depus nicio plângere. Însă superiorii ei au început o anchetă. Profesoara liceului din Victoria riscă să-şi piardă locul la catedră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O profesoară furioasă din Braşov a lovit un elev cu picioarele