Antena Meniu Search
x

Încă un SCANDAL în care poliţiştii au fost agresaţi în trafic. La Hunedoara, un şofer băut a sărit la bătaie

O stradă din centrul Hunedoarei s-a transformat în ring de lupte, între poliţişti şi trei tineri băuţi bine. Minute în şir s-au chinuit agenţii să-i încătuşeze.

Vezi și

O stradă din centrul Hunedoarei s-a transformat în ring de lupte, între poliţişti şi trei tineri băuţi bine. Minute în şir s-au chinuit agenţii să-i încătuşeze pe bărbaţii recalcitranţi. Totul sub privirile şocate ale zecilor de martori, care au şi filmat. Evenimentul vine la nicio săptămână după ce un poliţist din Craiova a fost bătut de un interlop într-o maşină a MAI.

Sunt scene cumplite, care-i şochează pe martori. Unii dintre ei chiar sar în apărarea tânărului pe care agenţii încearcă să-l imbobilizeze. Ce nu ştiu oamenii e că doar cu puţin timp înainte, bărbatul nu era victimă. Ci agresor.

Tinerii au fost opriţi pentru un control de rutină. Deşi băuse, şoferul a venit cu o scuză. Voia să ajungă de urgenţă la spital, după ce unui prieten i se făcuse rău. În momentul în care poliţiştii au vrut să-i ducă la secţie, a început scandalul.

Cei trei au fost în cele din urmă duşi la secţie şi vor fi cercetaţi pentru ultraj. La fel cum este cercetat şi interlopul din Craiova care, săptămâna trecută, a bătut un poliţist. 

Astăzi, agentul lovit a vorbit despre ce a păţit şi a readus în discuţie un subiect fierbinte pentru angajaţii Ministerului de Interne: Statutul Poliţistului. "Să doteze autospecialele de poliţie cu grilaj despărţitor între locurile din faţă şi cele din spate, camere de supraveghere, iar pe noi, poliţiştii, cu pistoale cu electroşocuri, cu body-cam-uri, cu veste anti-înjunghiere." 

Toate aceste modificări, dar şi mărirea pedepeselor pentru ultraj şi deranjarea ordinii publice vor fi incluse în noul Statul al Poliţistului, care deocamdată este doar în formă de proiect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Încă un SCANDAL în care poliţiştii au fost agresaţi în trafic. La Hunedoara, un şofer băut a sărit la bătaie