Antena Meniu Search
x

O tânără cu malformaţii grave la inima a născut un copil perfect sănătos

Mia s-a născut cu inima pe dreapta şi cu alte malformaţii grave, dar a sfidat legile medicinii. Şi a născut la termen un copil sănătos. În mod normal, medicii ar fi trebuit să-i oprească din faşă visul de a avea un copil.

Vezi și

Mia s-a născut cu inima pe dreapta şi cu alte malformaţii grave, dar a sfidat legile medicale. Şi a născut la termen un copil sănătos. În mod normal, medicii ar fi trebuit să-i oprească din faşă visul de a avea un urmaș.

Anais şi-a învins destinul, încă din pântecele mamei ei. Avea o şansă la cinci sute de milioane să vadă lumina zilei. Dar avea, totuşi, o şansă.

Maria s-a născut cu inima pe partea dreaptă. A aflat, la 12 ani, că o malformaţie congenitală gravă i-a afectat şi mai tare cordul. Şansele ca bebeluşii să se dezvolte, în asemenea condiţii, sunt atât de reduse, încât tinerele sunt sfătuite să evite sarcina. Pe Maria nu ar fi oprit-o nimeni.

Maria a ajuns pe masa de operaţie, fără să ştie că inima e atât de slabită încât ar putea să nu se mai trezească din anestezie. O echipă mixtă de medici a avut în mâini viitorul mamei şi copilului. Cezariana a fost un succes.

Pentru asta, Maria are nevoie de o operaţie pe cord deschis. Sau de o a doua minune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O tânără cu malformaţii grave la inima a născut un copil perfect sănătos