Antena Meniu Search
x

O tanara din Baia Mare a fost jefuita si taiata cu un cutit in plina strada

O iesire in oras, la un concert, era sa se incheie tragic pentru o adolescenta de 17 ani, din Baia Mare. Fata a fost jefuita si taiata cu un cutit, chiar in fata Universitatii de Nord din oras. Politistii sunt acum in alerta si incearca sa-l prinda pe barbat

Vezi și

Ea a fost atacata in dreptul Universitatii de Nord din Baia Mare, intr-un loc ferit si intunecat. Sub amenintarea unui cutit, fata a fost silita sa elibereze geanta, apoi barbatul i-a smuls si bijuteriile.

Un tanar care trecea prin zona a vazut totul si a sarit in apararea adolescentei

Agresorul s-a facut nevazut in curtea Universitatii. Baiatul a sunat, apoi, la 112 si politistii au impanzit zona in cautarea suspectului. Medicii de pe un echipaj de ambulanta i-au acordat primul ajutor fetei, apoi au transportat-o la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Imediat dupa comiterea faptei s-a dispus o echipa de cercetare la fata locului, formata din judiciaristi si politisti de ordine publica care scotocesc zona pentru depistarea autorului.

Intre timp, fata a fost externata si condusa la sectia de politie pentru declaratii. Politistii spera ca indiciile ofertie de adolescenta ii vor ajuta sa-l gaseasca mai repede pe agresor. El va fi cercetat pentru comiterea infractiunii de talharie cu violenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tanara din Baia Mare a fost jefuita si taiata cu un cutit in plina strada