Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă! O studentă a fost omorâtă şi apoi incendiată într-o garsonieră

O explozie urmată de un incendiu ar fi fost mobilul pentru a ascunde o crimă cumplită, în Tîrgu-Mureş. O tânără studentă a fost găsită carbonizată în garsoniera în care locuia cu chirie, dar nimeni nu ştie, deocamdată, cum s-a întâmplat acest lucru.

Vezi și

Şi, mai ales, cine este responsabil. Explozia nu a afectat structura de rezistă a blocului şi nici nu a produs pagube însemnate.

O explozie puternică urmată de un incendiu violent a fost cea care a dat alarma, în miez de noapte. Locatarii au sunat speriaţi la 112 şi zona a fost imediat împânzită de mai multe echipaje de pompieri, poliţişti, dar şi angajaţi ai companiei de gaze.

După ce au stins focul, pompierii au găsit în locuinţă o femeie carbonizată.

O echipă de criminalişti au adunat probe din garsonieră şi au analizat mai multe indidicii. Anchetatorii cred că au de-a face cu o crimă terifiantă.

"E o persoană de sex feminin decedată. Se pare că a fost învelită cu material textil, incendiată şi lăsat deschis gazul de la aragaz. Cadavrul e în stare de carbonizare", a spus Alexandru Câmpeanu, adjunct IPJ Mureş.

Tot ce au putut afla criminaliştii, la prima vedere, este faptul că în garsonieră locuia o tânără studentă. Nimeni nu o cunoştea prea bine, însă.

Anchetatorii au misiunea grea de a afla acum ce s-a întâmplat cu exactitate în locuinţă şi dacă au de-a face cu o crimă. Şi, mai ales, cine este făptaşul.

Cel mai probabil, tânăra a fost incendiată, iar apoi, agresorul a lăsat gazul pornit. Focul şi acumularea de gaze au dus la producerea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Crimă oribilă! O studentă a fost omorâtă şi apoi incendiată într-o garsonieră