Antena Meniu Search
x

O TORNADĂ a făcut PRĂPĂD în judeţul Mureş

Peste 300 de case din satele Dătăşeni şi Cuci, judeţul Mureş, au fost afectate de o tornadă, 12 fiind distruse în totalitate.

Vezi și

Peste 300 de case din satele Dătăşeni şi Cuci, judeţul Mureş, au fost afectate de o tornadă, 12 fiind distruse în totalitate.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, colonel Dorin Oltean, a declarat că în Cuci au fost avariate acoperişurile a 153 case, 7 au fost distruse în totalitate, turlele la două biserici au fost puse la pământ, iar un bărbat care se afla într-o gheretă a fost rănit la o mână.

În Dătăşeni au fost afectate parţial acoperişurile la 150 case, la 5 case acestea au fost distruse în totalitate, 6 stâlpi de curent electric au fost doborâţi, o autoutilitară a fost răsturnată şi două persoane prezintă contuzii uşoare.

“Se pare că oamenii nu au greşit când au spus că asupra lor s-a abătut o tornadă. La acest moment avem 13.599 de consumatori fără curent electric, din 60 localităţi, avem avarii la 157 de puncte de transformare. Împreună cu domnul prefect suntem în drum spre Cuci, unde va fi convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. La faţa locului avem 5 echipaje de la 5 subunităţi”, a specificat col. Dorin Oltean.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O TORNADĂ a făcut PRĂPĂD în judeţul Mureş