Antena Meniu Search
x

Oana Bănicioiu e un scenariu de film

Oana Zăvoranu spune că vrea să lase în urmă trecutul marcat de scandaluri. Dar şi numele care a făcut-o celebră. Va lua numele tatălui ei natural, pe care spune că l-a divinizat

Vezi și

Oana Zăvoranu spune că vrea să lase în urmă trecutul marcat de scandaluri. Dar şi numele care a făcut-o celebră. Va lua numele tatălui ei natural, pe care spune că l-a divinizat

Noua Oana Bănicioiu, moştenitoarea milionară, îngroapă odată cu trecutul şi securea războiului cu rudele şi apropiaţii mamei ei. Le promite că va avea grijă să nu le lipsescă nimic. Cât despre viaţa ei, vrea să o transforme în scenariu de film. 

Oana e singură cu moştenirea ei de milioane. Dar vrea să-şi ţină aproape bunica, unchiul şi verii. Chiar dacă s-au războit până în ziua în care a îngropat-o pe mama ei, Mărioara.

Dacă banii nu vor mai fi o problemă, pentru Oana Zăvoranu a venit vremea schimbărilor majore. Vrea să poarte şi în acte numele de familie al tatălui ei natural, Bănicioiu.

Tot pentru tatăl ei natural, care ar fi fost mereu motiv de neînţelegere cu Mărioara, Oana vrea un mormânt nou.

În schimb ea ar putea să trăiască asemeni unei fiice de rege. Oana are un an la dispoziţie să rezolve legal succesiunea după moartea mamei ei. Abia atunci va deveni oficial proprietara caselor, terenurilor, afacerilor şi conturilor.

Nimeni nu ştie exact la cât se măsoară averea lăsată de Mărioara Zăvoranu, dar Oana are de gând să fie darnică.

Oana vrea să transforme povestea vieţii ei în scenariu de film. Pe care mama ei nu a vrut să-l finanţeze dar acum are banii să-l facă singură.

Îşi va juca singură rolul de moştenitoare milionară, orfană de trei părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Oana Bănicioiu e un scenariu de film