Antena Meniu Search
x

Oboseala i-a fost fatală unui şofer din judeţul Arad

Accident mortal la câţiva kilometri de Arad. Obosit după o zi de muncă, un şofer grăbit să ajungă acasă a intrat din senin pe contrasens

Vezi și

Accident mortal la câţiva kilometri de Arad. Obosit după o zi de muncă, un şofer grăbit să ajungă acasă a intrat din senin pe contrasens

Maşina lui n-a lăsat nici măcar o urmă de frânare, înainte să spulbere un alt autoturism, în care se aflau patru oameni. Doar ei au mai fost găsiţi în viaţă de medici.

Rudele victimelor suferă un şoc când ajung la accident şi văd maşinile distruse. Şoferul care a intrat pe contrasens a mai trăit doar câteva secunde după impactul violent.

Bărbatul a accelerat spre moarte, fără să aibă vreo reacţie. Martorii spun că se grăbea să ajungă acasă, să se odihnească. În cealaltă maşină, medicii au găsit patru oameni în stare gravă. Cu toţii au fost transportaţi la sptial.

Bărbatul care a provocat accidentul era angajatul unei firme de construcţii şi lucrase până târziu. Medicii legişti vor stabili dacă a adormt la volan sau dacă i s-a făcut rău din cauza oboselii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Oboseala i-a fost fatală unui şofer din judeţul Arad