Antena Meniu Search
x

Omar Hayssam, ascuns de Serviciile Secrete

Ca la noi, la nimeni. "Uite teroristul, nu e teroristul", cam asa raspund autoritatile cand sunt intrebate unde il tin pe Omar Hayssam

Vezi și

Aducerea lui Omar Hayssam in tara a fost incununata de balbe si informatii contradictorii. Initial s-a spus ca sirianul ar fi in Spitalul Penitenciar Jilava. Ieri, insa, reprezentantii directiei penitenciarelor au spus ca Omar Hayssam n-ar fi in inchisorile romanesti si nicaieri in arest. Desi ministrul Internelor spunea altceva.

Asa ca Hayssam a fost adus, dar nu e nicaieri. Nu a luat legatura nici cu avocatii, iar unii sustin ca s-ar afla in centrele serviciilor secrete care l-au si capturat intr-o operatiune comando neautorizata.

Misterul operatiunii secrete a fost dezvaluit in parte de jurnalisti. Cu o seara inainte de aducerea teroristului in tara, un Spartan al Armatei romane a aterizat la Damasc cu ajutoare. "Singurul mod nejenant si nemincinos este sa va spun ca nu comentez. Nu pot s comentez in acest moment si ca judecatorul cauzei are toate datele",a declarat Victor Ponta.

Singurii interesati direct de venirea lui Hayssam in tara sunt cei trei jurnalisti rapiti si Fiscul. "Cred ca nu s-au hotarat inca cu cine sa stea de vorba mai intai. Din sursele mele din spatiul arab mi s-a confirmat ca este in Romania", a explicat Ovidiu Ohanesian.

Statul trebuie sa recupereze banii proveniti din afacerile ilegale ale lui Omar in dosarele in care a fost condamnat. Omar nu ar mai avea bani pentru jurnalistii care au de recuperat 6 milioane de euro acordate de instanta.

"Chiar m-am gandit sa fac o cerere catre Ministerul de Interne sa imi spuna unde este, sa ma lase sa il vizitez sa fac o poza cu Omar Hayssam", a mai spus jurnalistul.

Omar Hayssam ar trebui sa fie prezentat maine in fata judecatorilor intr-un proces in care e acuzat de fals si inselaciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Omar Hayssam, ascuns de Serviciile Secrete