Antena Meniu Search
x

Operaţiile estetice au schimbat definiţia frumuseţii

Operaţiile estetice au schimbat definiţia frumuseţii. Şi multe vedete au transformat în obsesie dorinţa de a arăta mai bine. Aşa că şi-au mutilat corpul şi chipul.

Vezi și

Operaţiile estetice au schimbat definiţia frumuseţii. Şi multe vedete au transformat în obsesie dorinţa de a arăta mai bine. Aşa că şi-au mutilat corpul şi chipul.

O intervenţie. Două. Trei... până când numărul nu mai contează. Până când frumuseţea naturală se transformă într-un tipar. Al esteticii extreme. 

Femeia Barbie sau femeia-pisică. Bărbatul Ken sau un fan extrem al lui Kim Kardashian. Toţi sunt dependenţi... de bisturiu. Sunt transformări pentru care au plătit zeci de mii de dolari.

O modă care n-a ferit nici România. Aşa se face că, în unele clinici de estetică, numărul operaţiilor s-a dublat faţă de anul trecut.

Pe acelaşi subiect

Cele mai cerute operaţii sunt cele de augumentare mamară. Pe locul doi şi trei să spunem aşa blefaroplastia şi rinoplastia. 

Fără perdea, Dana Săvuică povesteşte că operaţia de corectare a nasului, pe care a suferit-o cu ani în urmă, a făcut-o mai încrezătoare. De atunci... a mai făcut mici intervenţii. Ea, însă, a ştiut când să se oprească.

An de an, numărul operaţiilor estetice creşte, iar standardul frumuseţii se schimbă. Aproape 80% dintre dintre pacienţi sunt femei. Operaţii pentru care plătesc mii de euro. Preţul mediu pentru o intervenţie mamară este în jur de 3-4 mii de euro, iar o rinoplastie costă în jur de 2-3 mii de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Operaţiile estetice au schimbat definiţia frumuseţii