Antena Meniu Search
x

IMAGINATIE SI STIL: Opere de arta in ceasca de cafea

Calitatea cafelei e influentata de locul de cultivare, depozitare sau prajire a boabelor. Dar si de felul in care este servita! Asta ne demonstreaza un barman clujean care, de fiecare data, cand prepara o ceasca de cafea ii lasa pe clienti cu gura cascata.

Vezi și

Totul e facut cu o tehnica speciala. Barmanii, adevarati artisti, se transforma in pictori, iar cafeaua devine panza lor.

Elefant, dragon, flori sau orice altceva poate sa deseneze barmanul in cafea. Stie absolut tot ce sepoate stii despre aceasta bautura. De la prajire pana la servire.  “Face parte dintr-un grup de barmani care pun suflet, pasiune in tot ceea ce fac”, spune proprietarul cafenelei Marcel Suciu.

Pana sa isi descopere pasiunea oi talentul, Marius, la doar 28 de ani, a incercat mai multe meserii. De la profesor de volei pana la vanzator de pise auto. Dar a avut sansa, in 2011, sa isi arate talentul la un concurs de arta in cafea. Si de atunci doar asta face.  “Este vorba despre antrenament foarte mult, am descoperit oameni din lumea cafelei, nebuni dupa cafea, care m-au inspirat”, a afirmat barmanul Marius Nica.

Iar clientii sunt innebuniti de placere de fiecare data cand beau o cafea cu stil si

Cert este ca toti proprietarii de cafenele din Cluj si-ar dori un astfel de angajat. Nu de alta, dar odata cu el vin si clientii. Multi.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » IMAGINATIE SI STIL: Opere de arta in ceasca de cafea