Antena Meniu Search
x

Orașul Codlea din Brașov a devenit destinație turistică

Undeva la munte, în Braşov, turiştii găsesc locul perfect pentru relaxare, dar şi pentru distracţie. Vorbim de Codlea, un oraş care, de acum, a devenit destinaţie turistică. Oferă 30 de kilometri de trasee care promit o aventură de neuitat.

de Redactia Observator

la 28.09.2019, 15:55

Vezi și

Undeva la munte, în Braşov, turiştii găsesc locul perfect pentru relaxare, dar şi pentru distracţie. Vorbim de Codlea, un oraş care, de acum, a devenit destinaţie turistică. Oferă 30 de kilometri de trasee care promit o aventură de neuitat. Evenimentul de inaugurare a fost încununat cu o demonstraţie de lupte străvechi. Nu a lipsit celebra tocană de cartofi la ceaun, pregătită de pompierii voluntari.

O zi istorică pentru Codlea, care şi-a câştigat un loc pe harta turistică a României. Oraşul de la poalele muntelui Măgura are pregătite, pentru vizitatori, aproape 30 de kilometri de trasee turistice.

Şase trasee promit experienţe unice pentru pasionaţii de drumeţii. Peisajul îţi taie răsuflarea, iar temerarii vor fi întâmpinaţi de gazde cu totul speciale.

Investiţia se ridică la 30 de mii de lei şi este al doilea mare proiect, după deschiderea Muzeului Tradiţiilor Codlene, în 2016.

Şi, cum a fost zi de sărbătoare, evenimentul s-a încheiat cu dansuri tradiţionale ardeleneşti şi lupte medievale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Orașul Codlea din Brașov a devenit destinație turistică