Antena Meniu Search
x

Video Oraşul Faptelor Bune. Radio ZU lansează o nouă provocare, de sărbători: un nou record de donaţii

Oradea este pentru al treilea an la rând Oraşul Faptelor Bune. Cei mai îndrăgiţi DJ de la Radio ZU au ajuns ieri în oraşul de pe Crişul Repede, pregătiţi de o nouă provocare: să doboare numărul record de donaţii al anului precedent. Timp de o săptămână, 24 de ore din 24, întregul maraton al faptelor bune o să fie transmis LIVE, din casa de sticlă ZU. 

de Redactia Observator

la 17.12.2022, 12:56

Vezi și

"E un top real care spune că orădenii, bihorenii sunt cei mai veseli oameni din România. Şi cel mai vesel radio din România, unde putea să-şi mute capitala de iarnă, decât la Oradea", spune Daniel Buzdugan. Puţin după ora 12:00, orădenii şi-au aşteptat DJ-ii favoriţi în Piaţa Unirii. După o şedinţă foto cu fanii, vedetele Radio ZU au trecut la pupitrele din casa amplasată în cadrul Târgului de Crăciun. Acolo vor rămâne timp de o săptămână pentru maratonul faptelor bune. 

Radio ZU clădeşte Oraşul Faptelor Bune

"Noi am venit acum să vedem cum arată puntea asta pe care am creat-o acum 6 ani. Puntea dintre oamenii care au nevoie şi oamenii care au de unde", mărturiseşte Emma Ștefan. "O săptămână în Oraşul Faptelor Bune e o lecţie a emoţiei, sincer. E o perioadă în care treci de la agonie la extaz", adaugă Cuza.

Întreaga gaşcă ZU speră că anul acesta să doboare recordul de donaţii de anul trecut, când au fost strânşi aproape 900.000 de euro. "Dragi orădeni, pe sub casa asta, pe sub casele voastre, mai trece un râu, în afară de Criş, trece un râu mai mare care este ţinut ascuns, nu ştiu de ce, un râu al bunătăţii", spune Vlad Drăgulin. "Realizăm cât de multe minuni poate face un microfon ca acesta şi câte destine poate să schimbe. Şi ne bucurăm că folosim puterea radioului spre a face Oraşul Faptelor Bune", susţine Răzvan Popescu

"În fiecare an am contribuit şi în fiecare an o să contribui. De ce nu? Dacă eu pot şi pot să ajut pe cineva, cu cel mare drag fac acest lucru", povesteşte un bărbat. 2022 este anul în care lucrurile intră pe un făgaş normal, după un an de pauză şi unul în care Oraşul Faptelor Bune a fost organizat cu restricţii, din pricina pandemiei. "Fără restricţii, da. Este primul an când avem concert în sfârşit şi ştim că lumea şi-a dorit mult. Anul trecut a fost mai restrictiv aşa, acum o să fie libertatea aia de care ne-am bucurat de la primele ediţii. O să fie spectaculos", crede Tea Teodorescu.

Concert în Piaţa Unirii din Oradea

Întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU şi va putea fi urmărită video 24 de ore din 24 pe site-ul radioului. Diseară, pe scena amplasată în Piaţa Unirii, vor concerta Andia, Spike şi Delia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Oraşul Faptelor Bune. Radio ZU lansează o nouă provocare, de sărbători: un nou record de donaţii