Antena Meniu Search
x

Video Ouă de struţ placate cu foiţă de aur de 24 de karate: preţul ajunge şi la 1.500 de euro pentru unul singur

Ouă de struţ încondeiate cu foiţă de aur şi inspirate din vechile tradiţii româneşti! Este ultima tendinţă în materie de cadouri. Sunt cadouri de lux pe care le putem face de Paşte celor dragi. O expoziţie este deschisă în aceste zile la Bucureşti, iar producătorii aproape că nu mai fac faţă comenzilor.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.04.2023, 13:38

Vezi și

"Aceste ouă de struţ încondeiate şi încrustate sunt adevărate obiecte de artă. Vedeta expoziţiei din acest an este un ou care va ajunge la licitaţie, peste care a fost aplicată o foiţă de aur de 24 de karate. Modelul a fost inspirat din tradiţia din zona Muscelului", arată Cosmina Balint, reporter Observator.

Ouă de struţ de 1.500 de euro

"Artista spune că pentru fiecare ou a fost inspirată de modelele din portul naţional din mai multe zone ale ţării. Pentru o astfel de creaţie, a lucrat mai bine de 60 de ore, în funcţie de complexitatea modelului. Preţul porneşte de la câteva sute de euro pentru un model mai simplu şi poate depăşi chiar şi 1.500 de euro", mai spune Cosmina Balint, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ouă de struţ placate cu foiţă de aur de 24 de karate: preţul ajunge şi la 1.500 de euro pentru unul singur