Antena Meniu Search
x

Panica in Capitala: Un sofer a amenintat cu pistolul un alt participant la trafic

Un pistol a creat panica astazi in trafic, in Capitala. Doi soferi s-au luat la cearta in mijlocul unei intersectii. Iar unul dintre ei a scos pistolul si l-a amenintat pe celalalt

Vezi și

Ora 10, o intersectie aglomerata din Capitala. Un sofer coboara dintr-o masina de culoare rosie. Si scoate un pistol. Cu care il ameninta pe un alt participant la trafic. Dupa cateva secunde pistolarul vede insa ca e filmat. Asa ca, ascunde arma si urca in masina. Al doilea sofer incearca sa-l blocheze. Dar nu reuseste. Pistolarul se strecoara si goneste cu viteza pe bulevardul Marasti.

Totul a pornit evident de la o sicana, in trafic. “Am incercat sa-l blochez pe unul care depasea coloana cu nesimtire. A iesit din masina cu pistolul”, a povestit Mihai, actor fara voie in acest scenariu de film.

Amandoi barbatii erau cu prietenele lor in masini. “M-a luat de maini, a vrut sa-mi smulga telefonul din mana si m-a injurat, dupa care ne-a lovit masina. M-am speriat, imi tremurau picioarele si am facut un atac de panica”, a povestit prietena soferului implicat in altercatie, Mihaela Pascar.

Trei echipaje de politie au venit la fata locului. Pistolarul are permis de arma neletala si nu e proprietarul masinii. Autoturismul era scos din circulatie. Barbatul a fost chemat la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Panica in Capitala: Un sofer a amenintat cu pistolul un alt participant la trafic