Antena Meniu Search
x

E panică în lotul de spadă al României. Sportul, în colaps din cauza Covid-19

E panică în lotul de spadă al României, care s-a întors de la Cupa Mondială acum 12 zile! Mai mulţi sportivi din China şi Coreea de Sud, care au luptat la Budapesta, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

de Redactia Observator

la 22.03.2020, 13:52

Vezi și

E panică în lotul de spadă al României, care s-a întors de la Cupa Mondială acum 12 zile! Mai mulţi sportivi din China şi Coreea de Sud, care au luptat la Budapesta, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. "Suntem bine" îi linişteşte pe români campioana olimpică, Ana Maria Brânză!

Federaţia Română de Scrimă a primit informaţia despre sportivii din China şi Coreea de Sud depistaţi pozitiv cu COVID-19 abia la 12 zile după ce delegaţia s-a întors de la Cupa Mondială din Ungaria. România a fost reprezentată de 24 de persoane – 18 sportivi şi 6 tehnicieni! Ana Maria Brânză a decis singură să intre în carantină, atunci când s-a întors de la Budapesta!

"N-am ieşit din casă, decât cu mici excepţii, n-am prezentat niciun simptom şi n-am intrat în contact cu sportivii testaţi pozitiv din China şi Coreea de Sud" , a spus campioana.

Până acum, niciun sportiv din delegaţie n-a făcut testul împotriva coronavirusului. Probleme pot apărea şi la box. Lotul naţional a revenit în ţară după ce turneul preolimpic de la Londra a fost suspendat.

Boxerii au intrat în autoizolare pentru 14 zile şi se tem că Jocurile Olimpice vor fi amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » E panică în lotul de spadă al României. Sportul, în colaps din cauza Covid-19