Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Parcurile din Craiova, arhipline în prima zi de Paşte. Care au fost atracţiile preferate de olteni

După mese copioase, pline cu bucate delicioase, oamenii au simţit nevoia şi de-o plimbare. Parcurile au fost neîncăpătoare, iar pe aleile din Craiova, a răsunat glasul vesel al copiilor. Grădina zoologică şi plimbările cu hidrobicicletele au fost principalele atracţii ale oltenilor. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023 , 08:40

A fost o zi plină pentru angajaţii parcului Nicolae Romanescu din Craiova. Încă de la primele ore ale dimineţii şi până la lăsarea întunericului, parcul a fost arhiplin.

Cristina Oprea, reporter Observator: Este o vreme superbă în Craiova, așa că o plimbare cu hidrobicicleta este o alegere excelentă. Nu e de mirare că s-a făcut deja coadă la această atracție.

Preţul pentru o astfel de plimbare este făcut pentru orice buzunar. Iar distracția... garantată.

Vezi și

Grădina zoologică, atracţia preferată a copiilor

Pe acelaşi subiect

Dacă unii au pedalat pe lac, alţii s-au minunat de animalele de la zoo. Iar cei mai fericiţi, au fost bineînţeles, cei mici.

Copil: Îmi plac maimuţele pentru că se caţără mereu şi sunt amuzante prin ce fac.

Intrarea la Grădina Zoologică este gratuită, iar de curând, aici şi-au găsit casă o pereche de canguri şi una de bizoni americani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Parcurile din Craiova, arhipline în prima zi de Paşte. Care au fost atracţiile preferate de olteni