Antena Meniu Search
x

Video Parcurile din Craiova, arhipline în prima zi de Paşte. Care au fost atracţiile preferate de olteni

După mese copioase, pline cu bucate delicioase, oamenii au simţit nevoia şi de-o plimbare. Parcurile au fost neîncăpătoare, iar pe aleile din Craiova, a răsunat glasul vesel al copiilor. Grădina zoologică şi plimbările cu hidrobicicletele au fost principalele atracţii ale oltenilor. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 08:40

Vezi și

A fost o zi plină pentru angajaţii parcului Nicolae Romanescu din Craiova. Încă de la primele ore ale dimineţii şi până la lăsarea întunericului, parcul a fost arhiplin.

Cristina Oprea, reporter Observator: Este o vreme superbă în Craiova, așa că o plimbare cu hidrobicicleta este o alegere excelentă. Nu e de mirare că s-a făcut deja coadă la această atracție.

Preţul pentru o astfel de plimbare este făcut pentru orice buzunar. Iar distracția... garantată.

Grădina zoologică, atracţia preferată a copiilor

Pe acelaşi subiect

Dacă unii au pedalat pe lac, alţii s-au minunat de animalele de la zoo. Iar cei mai fericiţi, au fost bineînţeles, cei mici.

Copil: Îmi plac maimuţele pentru că se caţără mereu şi sunt amuzante prin ce fac.

Intrarea la Grădina Zoologică este gratuită, iar de curând, aici şi-au găsit casă o pereche de canguri şi una de bizoni americani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Parcurile din Craiova, arhipline în prima zi de Paşte. Care au fost atracţiile preferate de olteni