Antena Meniu Search
x

Părinţii fetiţei de 10 ani din Iaşi, bolnavă de cancer sunt obligaţi de judectori să-i continue tratamentul micuţei

Mama şi tatăl fetei au spus că nu vor să o mai vadă suferind, chiar dacă medicii le-au recomandat tratament suplimentar.

Vezi și

Cazul copilei v-a fost prezentat de Observator, săptămânile trecute. Atunci, mama şi tatăl fetei au spus că nu vor să o mai vadă suferind, chiar dacă medicii le-au recomandat tratament suplimentar.

Fata de 10 ani va merge la spital pentru a-şi continua investigaţiile şi, evident, tratamentul pe care medicii i-l vor recomanda. Părinţii nu mai au cum să se opună, întrucât magistraţii de la Judecătoria Răducăneni, localitate pe raza căreia se află familia fetei a emis o ordonanţă preşedinţială.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului spun că dacă va fi nevoie şi se vor lovi în continuare de refuzul părinţilor, ar putea apela chiar, la un executor judecătoresc.

Cazul a fost sesizat prima dată de către medici, care nu aveau nicio pârghie legală pentru a trata fetiţa.

Apoi, protecţia copilului a acţionat familia fetei în instanţă şi acum avem, iată şi o hotărâre. Ce spun părinţii fetei despre aceasta decizie, vă vom spune la Observatorul orei 16. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Părinţii fetiţei de 10 ani din Iaşi, bolnavă de cancer sunt obligaţi de judectori să-i continue tratamentul micuţei