Antena Meniu Search
x

Părinţii unei copile de şase luni care s-a stins pe masa de operaţii la câteva zile după ce a ajuns la spital cu o banală răceală acuză medicii de malpraxis

După şase luni de bucurie şi de zâmbete, doi părinţi au acum doar lacrimi în ochi. Primul lor copil, o fetiţă de şase luni, a murit în spital, unde a ajuns cu o banală răceală. Părinţii îl acuză pe medicul care a îngrijit-o că i-a atins un os când a vrut să-i pună branula, iar mâna copilei s-a infectat.

Vezi și

 După şase luni de bucurie şi de zâmbete, doi părinţi au acum doar lacrimi în ochi. Primul lor copil, o fetiţă de şase luni, a murit în spital, unde a ajuns cu o banală răceală.

Părinţii îl acuză pe medicul care a îngrijit-o că i-a atins un os când a vrut să-i pună branula, iar mâna copilei s-a infectat. În câteva zilei, infecţia a ajuns la plămâni, iar inima fetei a cedat pe masa de operaţie.

Este durerea unei mame care a pierdut un copil pe care a apucat doar şase luni să-l strângă la piept. O copilă pe care părinţii au dus-o la spital pentru că tuşea. După câteva analize, medicii i-au spus că e răcită şi o ţin câteva zile în spital.

După patru zile, fetiţa a fost externată. Copila nu mai era însă la fel de veselă şi dornică să se joace. Iar la scurt timp mama a observat că nu mai mişcă mâna la care medicul i-a pus branula.

Aşa că s-au întos imediat cu micuţa de şase luni la spital. După câteva analize, medicii i-au spus că fetiţa trebuie operată.

Fetiţa a fost operată la mână, însă medicii şi-au dat seama apoi că microbul a ajuns şi la plămâni.

Părinţii vor să facă plângere la poliţiei şi au cerut să se facă şi necropsia. Conducerea spitalului va acţiona conforma legislaţiei în sensul că cazul va fi adresat insitutului de medicină legală care va face tot ceea ce înseamnă analize, expertize, respectiv necropsie.

Medicul spre care arată părinţii cu degetul nu este la prima acuzaţie. În urmă cu un an o altă familia l-a acuzat de malpraxis. Şi atunci un copil a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Părinţii unei copile de şase luni care s-a stins pe masa de operaţii la câteva zile după ce a ajuns la spital cu o banală răceală acuză medicii de malpraxis