Antena Meniu Search
x

Camera şi Senatul au făcut reparaţii înainte de Adunarea Parlamentară a NATO

În Parlament s-a muncit intens în aceste zile. Înainte de Adunarea Parlamentară a NATO, Camera Deputaţilor şi Senatul au făcut cumpărături şi reparaţii.

Vezi și

În Parlament s-a muncit intens în aceste zile. Înainte de Adunarea Parlamentară a NATO, Camera Deputaţilor şi Senatul au făcut cumpărături şi reparaţii. Fotolii noi, canapele, platformă pentru persoanele cu dizabilităţi şi scări renovate.Toate au apărut brusc, înaintea evenimentului. Că doar nimeni nu şi-ar fi dorit să facem impresie proastă invitaţilor din toată lumea. 

Pentru Adunarea Parlamentară a NATO, Senatul şi Camera Deputaţilor s-au ocupat de organizarea evenimentului. Iar cei de la SPP de securitatea oamenilor politici prezenţi la Bucureşti. Şi toată lumea s-a mobilizat.

Dacă la Senat au fost cumpărate fotolii şi canapele noi, la Cameră au fost reparate treptele de la intrarea din Parlament. Şi a fost montată şi o platformă rulantă pentru persoanele cu dizabilităţi.

Nu sunt însă singurele achiziţii. La Cameră au fost cumpărate şi autoturisme noi. Ba chiar şi corpuri de iluminat. 

Adunarea Parlamentară le-a adus parlamentarilor noştri bonus şi o zi liberă. Căci sălile de plen au fost ocupate de politicienii străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Camera şi Senatul au făcut reparaţii înainte de Adunarea Parlamentară a NATO