Antena Meniu Search
x

Pârtiile de la Cavnic, în inima Maramureşului, cu totul şi cu totul speciale

Chiar în inima Maramureşului, pe poalele munţilor Gutâi se întind pârtiile de la Cavnic, care sunt cu totul şi cu totul speciale.

Vezi și

Chiar în inima Maramureşului, pe poalele munţilor Gutâi se întind pârtiile de la Cavnic, care sunt cu totul şi cu totul speciale. Peisajul feeric transformă totul din jur într-un basm "dansat" pe albul pur al zăpezii, iar ospitalitatea şi căldura moroşenilor sunt sarea şi piperul zonei.

Zilele de vacanţă nu s-au încheiat încă. Iar amatorii sporturilor de iarnă au făcut întreceri. Fie au vrut să ajungă primii baza pârtiei, fie şi-au numărat căzăturile, cert este că distracţia a fost în toi.

Printre sutele de turişti, pe pârtia de la Cavnic sunt Sara şi Iulia. Sunt prietene bune şi bineînţeles partenere de schi. Au învăţat tainele acestui sport - împreună. 

Dacă Iulia v-a pus pe gânduri că vă puteţi alege şi cu câteva vânătăi, tot ea are sfaturi preţioase dacă vreţi să vă depăşiţi limitele. 

"Cel mai important este să îţi ţii echilibrul şi să nu te laşi niciodată pe spate, să stai aşa şi să nu îţi laşi fundul jos. Asta este foarte important, că dacă te laşi pe spate, pici!", spune Iulia. 

Cu siguranţă, începătorii au fost bulversaţi puţin de explicaţiile puştoaicei. Dar asta nu a oprit-o deloc

Sporturile de iarnă se pot învăţa însă la orice vârstă. Aşa că trebuie puţin curaj şi ambiţie.

O doamnă spre exemplu s-a apucat de schiat pentru a fi mai aproape de copii ei, pe pârtie. În timp ce soţul priveşte de pe margine întreaga aventură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Pârtiile de la Cavnic, în inima Maramureşului, cu totul şi cu totul speciale