Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pârtii mai libere în timpul săptămânii, prețuri mai mici. În multe stațiuni încă e zăpadă naturală

Cine vrea să schieze fără să aibă parte de aglomeraţie poate face asta în timpul săptămânii. Pârtiile sunt mult mai libere decât în weekend, iar preţurile mai mici.

de Andreea Petrescu

la 25.03.2021 , 22:36

  • Încă e zăpadă naturală pe multe dintre pârtiile din ţară, iar în unele locuri se folosesc şi tunurile de zăpadă artificială. 

Dacă în weekend în Poiana Braşov n-ai loc să scapi un ac, în mijlocul săptămânii e altă viaţă. Zăpadă, aer curat, vreme bună şi spaţiu. Asta cu toate că staţiunea nu duce lipsă de turişti. 

Şi în zona Sucevei aglomeraţia de la sfârşitul săptămânii dispare, iar pârtiile sunt mult mai aerisite. În Câmpulung Moldovenesc schiorii ştiu deja cum să se orienteze să le fie bine. Iar pe pârtia de la Cârlibaba abonamentele de o zi la teleschi sunt la ofertă.

Turișii se bucură de finalul sezonului de schi

Vezi și

Gabriel Bujor, administrator partie Cârlibaba: În timpul săptămânii avem varianta de abonament care costă 80 de lei, pe când în weekend varianta de abonament costă 100 de lei.

Iar turiştii profită din plin, indiferent de vârstă. Şi la Vatra Dornei programul diferă în funcţie de zilele săptămânii.

Petru Ariciuc, șef Salvamont Vatra Dornei: În Vatra Dornei, pe pârtia Veverița, programul în timpul săptămânii este redus, de 8 ore, de la ora 12 la ora 20, iar vineri, sâmbătă și dumincă de la ora 10 la ora 20.

Stratul de zăpadă este şi aici unul excelent pentru schi. 

Andreea Petrescu Like

A început ca o joacă în urmă cu aproape 20 de ani și s-a transformat repede în meserie. Undeva pe parcurs a devenit pasiune și chiar o boală pe care nu vreau să o vindec.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Pârtii mai libere în timpul săptămânii, prețuri mai mici. În multe stațiuni încă e zăpadă naturală