Antena Meniu Search
x

Pasajul Basarab, lăsat în paragină, după ce bucureştenii au plătit 240 de milioane de lei pentru construcţie

Pasajul Basarab, devenit un simbol al Capitalei, aşteaptă de şapte ani să intre în proprietatea Primăriei.

Vezi și

Bucureştenii au plătit 240 de milioane de lei pentru un pasaj care nu le aparţine! Pasajul Basarab, devenit un simbol al Capitalei, aşteaptă de şapte ani să intre în proprietatea Primăriei. Recepţia nu s-a făcut nici până astăzi, aşa că orice lucrare de reparaţii este blocată.

Ca să ajungi la staţia de tramvai de pe Pasajul Basarab, trebuie să treci printr-un nod plin de mizerie şi de rugină. E cea mai clară imagine a delăsării în care zace lucrarea. Nimic nu funcţionează în această zonă. 

Liftul ar fi trebuit să uşureze accesul celor care vor să ajungă la staţia de tramvai de sus, de pe pod, doar că nu răspunde la nicio comandă şi zace blocat între etaje. 

La fel şi scările rulante, care stau înţepenite. 

Sus pe pasaj, staţia de tramvai este la fel de murdară şi plină de grafiti. 

Hobanele care susţin podul arată clar trecerea anotimpurilor. La capete sunt ruginite şi nimeni nu s-a îngrijit să le mai cureţe. 

Trotuarul rulant, care trebuia să facă legătura între staţia de metrou Basarab şi Gara de Nord a funcţionat doar un an. În 2013. Însă, a costat o avere. Pentru construcţia lui, primăria a plătit atunci 11 milioane de lei. Acum e ocolit de toată lumea. 

Trotuarul rulant este murdar şi nemişcat. Iar la cum arată, cu siguranţă nu a fost niciodată curăţat. 

Reparaţii nu se pot face, pentru că pasajul Basarab nu este recepţionat de primăria Capitalei nici la 7 ani de la inaugurare. Reprezentanţii municipalităţii dau vina pe fostul edil. 

Pasajul Basarab este cea mai mare investiţie făcută în Bucureşti în ultimii 28 de ani. Lucrările au început în 2007 şi ar fi trebuit să fie terminate în 2009, dar maşinile au putut circula pe aici abia în 2011. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Pasajul Basarab, lăsat în paragină, după ce bucureştenii au plătit 240 de milioane de lei pentru construcţie