Antena Meniu Search
x

100 de actori si muzicieni au sarbatorit Pastele artistilor

Peste 100 de artisti ai scenei romanesti s-au adunat sa serbeze Invierea Domnului. Pastele artistilor a fost umbrit de lipsa lui Iurie Darie, dar si a lui Serban Ionescu. Actorii s-au bucurat ca s-a gasit prilej de intalnire, asa ca au ciocnit paharele si au depanat amintiri.

Vezi și

Pentru Anca Pandrea, Pastele a fost trist fara Iura. La fel si pentru colegii ei, care au pierdut prieteni dragi. L-au regretat si pe Iurie Darie, dar si pe Serban Ionescu, plecat prea devreme dintre noi.

“Daca facem un bilant cu toti colegii, tovarasii nostri care au disparut, te-apuca disperarea. Ori, aceste intalniri ne dau un pic de curaj”, a declarat Ileana Stana Ionescu.

S-au intalnit sa sarbatoreasca, impreuna, Pastele artistilor.

Chiar daca lautarii nu s-au oprit niciun moment, prea putini au intrat in hora. Sarbatoarea s-a transformat in prilej pentru amintiri. “Pastele e o sarbatoare de familie. Pentru ca sunt atatia artisti care din nefericire au ramas singuri si care nu mai au familia lor cu care sa petreaca, Ion Antonescu si-a zis ca sa fie el un cap de familie”, a spus Cristina Stamate.

“Bucuria noastra este enorma ca ne vedem, ne revedem noi, actorii, actritele cu care am jucat”, a mentionat Ion Dichiseanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 100 de actori si muzicieni au sarbatorit Pastele artistilor