Antena Meniu Search
x

Un pastor a murit chiar de ziua lui după un impact frontal la Bocsig, în Arad. Soția lui e în stare gravă la spital

Pastorul baptist Pavel Oarcea, din localitatea Sebiș, este victima unui accident grav care s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul naţional DN 79A, între localităţile Bocsig şi Ineu.

Pastorul baptist Pavel Oarcea, din localitatea Sebiș, este victima unui accident grav care s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul naţional DN 79A, între localităţile Bocsig şi Ineu.

Predicatorul unui cult neoprotestant din Sebiș circula cu Mercedesul pe Drumul Județean 793 Arad – Moneasa, întorcându-se acasă împreună cu soția de la o onomastică sărbătorită la Hanul Moara cu Noroc, scrie presa locală.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad susțin că vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 30 de ani, din comuna Buteni, județul Arad.

Tânărul se deplasa spre Ineu, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de pastorul de 64 de ani.

'La faţa locului a intervenit o echipă de descarcerare din cadrul ISUJ judeţului Arad, pentru scoaterea victimelor blocate, dar şi mai multe echipaje medicale, pentru a le acorda îngrijiri celor implicaţi în accident. Victimele au fost extrase din fiarele contorsionate ale autoturismului. Femeia a fost preluată de către cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cu multiple traume, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul aflat la volan a fost extras din autoturism, medicii constatând că se afla în stop respirator. Acestuia i s-au făcut manevre de resuscitare la faţa locului, însă eforturile medicilor au fost zadarnice', a declarat maiorul George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un pastor a murit chiar de ziua lui după un impact frontal la Bocsig, în Arad. Soția lui e în stare gravă la spital