Antena Meniu Search
x

Patru copii din Gorj au fost batuti si talhariti de catre un vecin

Pentru bani, unii oameni sunt mai rau ca animalele. In Gorj, patru frati, cel mai mare de 10 ani si cel mai mic de un an, au fost batuti si jefuiti de unul dintre vecinii lor, un baiat de 21 de ani. Tanarul a intrat la ei in casa si i-a amenintat cu un cutit. Uneia dintre fete i-a smuls cerceii, iar pe fratele ei de noua ani l-a lovit cu o bucata de lemn.

Vezi și

Parintii celor patru copii erau plecati la cumparaturi, in Targu-Jiu. I-au lasat pe frati singuri, in Bradiceni, moment in care, vecinul lor, a trecut la actiune.

Baiatul de 21 de ani avea la el un cutit, dar si o bucata de lemn, atunci cand a intrat in casa fratilor. Cand s-a repezit sa smulga din urechi cerceii fetei, fratele ei de noua ani a sarit s-o apere. Atunci tanarul l-a lovit cu lemnul. Pana la urma, a reusit sa ia ceva bani de prin casa, dar si cerceii fetei.

Cand s-au intors acasa parintii lor, copiii le-au povestit, inca speriati, prin ce au trecut. Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Targu-Jiu. Bineinteles si parintii vor fi trasi la raspundere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Patru copii din Gorj au fost batuti si talhariti de catre un vecin