Antena Meniu Search
x

Video Patru teatre din Bucureşti au rămas fără conducere dintr-un foc. Directorii acuză Primăria de sabotaj

Patru manageri de teatre din Bucureşti n-au trecut de evaluarea făcută de membrii comisiei de cultură din Primăria Capitalei. Directorii teatrelor Nottara, Excelsior, Metropolis şi Opera Comică pentru copii acuză municipalitatea de sabotaj, aşa că vor depune contestaţii şi plângeri în justiţie.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 13.04.2022, 19:43

Vezi și

"Nota este 7,18. Este o notă care nu îmi mai permite să depun un nou proiect de mandat", a declarat Adrian Găzdaru, director Teatrul Excelsior. Patru manageri şi-au pierdut scaunele. Cea mai mică notă a fost pentru cel de la teatrul Nottara, deşi primise laude în timpul evaluării. Nota prea mică nu îi mai permite să continue mandatul aşa că a depus contestaţie si va da în judecată primăria.

Toţi cei 4 manageri de teatre vor depune contestaţii

"Mi s-a reprosat de pilda stilul jurnalistic pentru prima dată. Abuz mai mare în serviciu  eu n-am auzit", a declarat Marinela Ţepuş, director Teatrul Nottara. Soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, n-a luat nici ea notă de trecere. "Dacă am fi în capitalism pur, patronul v-ar spune: desfiinţaţi teatrul şi păstraţi magazinul", spune Felicia Filip. Vineri nu va mai fi în funcţie.

Notă mică a primit si managerul teatrului Metropolis - George Ivaşcu, fost ministru al Culturii. Evaluarea lui a durat două ore, timp în care membrii comisiei s-au certat. "El îmi spune că nu a avut banii şi dumneavoastră îmi spuneţi că are banii şi eu nu pot ieşi din dilema asta. Păi haideţi să o rezolvăm că ne certăm ca nebunii!", a declarat George Ivaşcu. Fostul ministru a primit nota 7.94 la evaluare. Mandatul i s-ar fi încheiat în luna decembrie, însă o dată cu noul calificativ va elibera postul mult mai devreme.

După 18 ani de activitate la teatrul Excelsior, şi managerul Adrian Găzdaru va elibera postul. "Deja am început să îmi strâng din lucrurle din birou, am început deja să dau telefoane să-mi caut un loc de muncă", a declarat Adrian Găzdaru, director Teatrul Excelsior. Toţi cei 4 manageri de teatre vor depune contestaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Patru teatre din Bucureşti au rămas fără conducere dintr-un foc. Directorii acuză Primăria de sabotaj