Antena Meniu Search
x

„Pe Marius nu-l vom mai caută la telefon, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre”. Jandarmii din Botoşani, ultim omagiu pentru colegul lor care a murit la doar 44 de ani

Lacrimi şi multă durere pentru jandarmii din Botoşani, care şi-au condus pe ultimul drum colegul, pe Marius, care s-a stins din viaţă fulgerător la doar 44 de ani.

de Monica Palade

la 02.09.2021, 15:26

„Pe Marius nu-l vom mai caută la telefon, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre”. Jandarmii din Botoşani, ultim omagiu pentru colegul lor care a murit la doar 44 de ani - Facebook/Jandarmeria Botoşani

Subofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, bărbatul s-a întors deîntr-o zi la serviciu și a început să se simtă rău. Echipajele medicale sosite la fața locului l-au găsit inconștient, iar măsurile de resuscitare nu au dat rezultate.

„În această dimineață, l-am condus pe ultimul drum pe colegul nostru, plutonier adjutant Marius Repca. Viața unui militar nu este ușoară, presupune sacrificii și renunțări, dar Marius a dovedit, în cei 22 de ani de activitate, că a fost un profesionist, un bun coleg și prieten și un exemplu de urmat.

Dumnezeu să te odihnească în pace, iar familiei să îi dea alinare și putere! RĂMAS BUN, CAMARADE!”

"Pe Marius îl vom căuta în sufletele noastre"

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după ce au aflat de dispariţia colegului său, jandarmii au transmis un mesaj emoţionant: ”Pierderea camaradului nostru, Marius Repca, un om sufletist și devotat profesiei sale, a creat o durerea profundă atât în rândul familiei sale, cât și în rândul colegilor săi, care nu îl vor putea uita niciodată.

După o vechime de 22 de ani în slujba cetățenilor, Marius a demonstrat întotdeauna că este un om echilibrat și de bază la fiecare intervenție la care participa, fiind considerat de către colegi mâna de fier a echipajului de jandarmi din care făcea parte.

Comportamentul său din timpul misiunilor la care a participat a demonstrat că a fost un cadru militar cu simțul datoriei, prezență de spirit și inițiativă în toate acțiunile sale. Marius.... a plecat mult prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere, dar și o soție și două fetițe minunate care mereu îl vor aștepta pe tati acasă. Fie ca bunul Dumnezeu să le poată alina durerea, iar lui Marius să-i odihnească sufletul în pace!

Pe bunul nostru coleg nu-l vom mai caută la telefon sau acasă, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. În semn de prețuire, noi, colegii din cadrul Detașamentului Mobil de Jandarmi Botoșani, suntem alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care ne-a fost camarad de nădejde, dar și un bun prieten, pe care cu siguranță NU-L VOM UITA NICIODATĂ! Marius, ești și vei fi mereu în gândurile noastre! Drum lin către stele, Marius! Pe vecie, camarazii tai...”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » „Pe Marius nu-l vom mai caută la telefon, de azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre”. Jandarmii din Botoşani, ultim omagiu pentru colegul lor care a murit la doar 44 de ani